VREME za OPUŠTANJE

MASAŽA

Naše masaže

MADERO MASAŽA

Ova masaža se preporučuje klijentima sa viškom masnih naslaga i celulitom. Uz pomoć anatomski oblikovanih drvenih oklagija uništavaju se nagomilane masnoće i toksini, i vrši se pritisak koji pojačava raspad debelog i fibroznog celulita, kako bi se prirodno eliminisao zajedno sa drugim toksinima. Ova masaža je posebno efikasna kod redukcije obima struka i bokova kao i zatezanje i oblikovanje nogu i zadnjice. Madero terapija predstavlja dublji vid masaže uz pomoć koje se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju se mišići i zglobovi od bolova. Temelji se na drevnoj orjentalnoj tehnici manipulacije drvetom koja se praktikuje vekovima, za različite svrhe, a namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom.

Ljudsko telo je puno takozvanog metaboličkog otpada koji se akumulira zbog nezdrave ishrane, kozmetičkih preparata i uticaja iz okruženja. Telo reaguje na ove toksine tako što stvara više limfe oko ćelija nastojeći da ih na taj način izbaci. Usled povećane tečnosti telo izgleda naduveno i celulit je vidljiv. Počinjete da izgledate starije, teže i nezdravije nego što zaista jeste. Sa starenjem organizma ovaj problem postaje i ozbiljniji. Čak i kada počnete da se hranite zdravije i redovno vežbate, ne možete tako lako da se oslobodimo nagomilanih masnoća i celulita. Uvek ostaju neke kritične regije koje zahtevaju dodatni tretman i napor. To su najčešće butine, kukovi, zadnjica i stomak. Uz pomoć madero terapije ćete se osloboditi toksina, a telo će prestati da proizvodi velike količine limfe, izgledaćete mršavije i koža će vam biti čvršća i zategnutija.

RELAKS MASAŽA

Relaks masaža je masaža koja će najbolje otkloniti napetost u mišićima celog tela. Trajanje ove masaže je između 30 i 90 minuta. Dosta je nežnija, blaža, a pokreti su manje energični u odnosu na npr. terapeutsku ili sportsku masažu. Relaks masaža, baš kao i sve ostale masaže, ne može izlečiti bolest, niti može otkloniti hronične bolove, ali pomaže kod otklanjanja nagomolanog stresa. Stres je najveći neprijatelj zdravlja. Izloženost prekomernom stresu može izazvati glavobolje, migrene i nesanicu, a relaks masaža se preporučuje kao prevencija bolesti i stanja izazvanih stresom.

Pokreti pri izvođenju relaks masaže treba da su spori, nežni, umerenog do blagog pritiska, da potpuno opuste onog ko se masira. Tokom relax masaže, terapeut koristi posebna biljna ulja koja smirujuće utiču na nervni sistem, čime se značajno smanjuju napetost i stres.